Haftaya Başlayacak Ücretsiz Android ve iOS Uygulamaları

Haftanın Ücretsiz Uygulamaları Shutterstock 2256479479
© Wachiwit/Shutterstock

Akıllı telefon alışkanlıklarınız biraz eskimiş mi gelmeye başladı? Bu size tanıdık geliyorsa, uygulama indirimlerinin heyecan verici dünyasına dalarak işleri biraz daha renklendirmenin tam zamanı olabilir. Bu, Android ve iOS platformlarındaki bazı gizli mücevherleri keşfetme şansınızdır. Bu sayımızda, hem Google Play Store’da hem de Apple App Store’da şu anda ücretsiz olarak sunulan uygulamaların seçilmiş bir koleksiyonunu bir araya getirdik. Çok fazla beklemeyin; bu sınırlı süreli teklifler sonsuza kadar sürmeyecek!

Seçimlerimiz alışılagelmiş “Haftanın En İyi 5 Uygulaması”nın çok ötesine uzanıyor. Her uygulama için ayrıntılı incelemeler sunmasak da, bazılarının uygulama içi satın almalar ve reklamlar içerebileceğini belirtmek önemlidir. Ama endişelenme! Bütçenizi sarsmayacak bir premium ürün yelpazesi seçtik. Öyleyse keşfetmenizi bekleyen ücretsiz uygulamalara dalalım!


İpucu: Sahip olmak istediğiniz ancak şu anda ihtiyacınız olmayan bir uygulamayla karşılaşırsanız, önce onu indirip yükleyin. “Satın alınmış” olarak kabul edilir ve hemen ardından akıllı telefonunuzdan kaldırsanız bile uygulama kitaplığınızda sonsuza kadar mevcut olacaktır.


Sınırlı bir süre için ücretsiz olan Android uygulamaları ve oyunları

Üretkenlik ve yaşam tarzı için Android uygulamaları

  • Saat Widget’ı — Kelime Saati (6,49$): Saati rakamlar yerine sözcükleri kullanarak söyleyin!
  • Bağırma Ekranı (0,99$): Akıllı telefonların her yıl daha büyük ekranları olmasıyla birlikte, doğaçlama bir ipucu verebilirler.
  • DJ Mix Stüdyosu (12,99$): Bir DJ olun ve müziği doğrudan akıllı telefonunuzda karıştırın!
  • Ekolayzır ve Ses Yükseltici Pro (4,99$): Bu uygulamayla müziğinizin akıllı telefonunuzdaki sesini değiştirin.
  • Hatırlatıcı Pro (3,49$): Size bazı şeyleri hatırlatacak ikinci bir beyne ihtiyacınız olursa, bu uygulama tam size göre.

Ücretsiz Android oyunları

  • Balon Patlatma Pro (1,49$): Aralarından seçim yapabileceğiniz 5 farklı modun bulunduğu, farklı özelliklere sahip, bağımlılık yaratan bir bulmaca oyunu!
  • Mücevher Gezegeni (2,99$): Oynamak için internet bağlantısı gerektirmeyen bir 3’lü eşleştirme oyunu.
  • Gökyüzü Kanatları VIP (0,99$): Bir kez daha dünyayı kurtardığınızı gösteren bir atış oyunu. Yıldırım hızında reflekslere ihtiyacınız olacak.
  • Krallığın Kahramanı II (8,49$): Köyünüz korsanlar tarafından basıldığında işler ters gitti. Artık etinizi tam olarak almanın zamanı geldi, ancak bu dikkatli bir strateji ve planlama gerektirecektir.
  • Neo Canavarlar (0,99$): Canavarları bulun, eğitin, savaşa gönderin, durulayın ve yeni beceriler kazanırken daha da güçlendikçe bunu tekrarlayın.

Kısa süreliğine ücretsiz olan iOS uygulamaları

Üretkenlik ve yaşam tarzı için iOS uygulamaları

  • mySemptoms Yemek Günlüğü (7,99$): Yiyecek alerjiniz var mı? Yiyecek alerjilerini en aza indirebilmek için ne yediğinizi takip edin.
  • Filtreli Fotoğraf Filtreleri (2,99$): Uzun filtre listesi sayesinde harika görünen fotoğraflar oluşturmak için bu uygulamayı kullanın.
  • ChaReader (1,99$): Bu metinden konuşmaya uygulamasını kullanın ve içeriği hiçbir şey okumadan tüketin.
  • ChirpOMatic (4,99$): Kuş gözlemcileri, şarkılarıyla doğru kuş türlerini tespit etmek için gereken donanıma sahip misiniz? Bu uygulama doğru olanı yapmanıza yardımcı olur.

iPhone ve iPad için ücretsiz oyunlar

  • Neo Canavarlar (0,99$): Bu yinelenen bir tema: canavarları yakalayın, eğitin ve onlarla ilgilenin, daha güçlü olmak için savaşmalarına ve deneyim kazanmalarına izin verin.
  • Korsan Damlaları 2 (4,99$): Korsan temasını ele alan ve oyun ilerledikçe çeşitli derecelerde heyecan sunan ilginç bir 3’lü eşleştirme oyunu.
  • Kingdom Rush Kule Savunma HD (5,99$): Bölgenizi, tamamı ortaçağ ortamında, görünüşte sonsuz sayıda ilerleyen düşmana karşı savunun.
  • Benim Şehrim: Yıldız At Ahırı (3,99$): Gerçek hayatta bir ata paranız yetmiyor mu? Küçük çocuğunuzun sanal dünyada bir tane sahibi olmasına izin verin ve ona nasıl bakılacağını öğrensin.

Anlaşmalar yayınlanma tarihi itibariyle yayındaydı. Süresi dolmuş bir anlaşma bulduysanız, lütfen aşağıdaki yorumlar aracılığıyla bize bildirin.

Uygulama içi satın almalara ve reklamlara dikkat edin!

Hem ücretsiz hem de ücretli uygulamalar, özellikle çocuk oyunlarında gizli uygulama içi satın alma işlemleri ve reklamlar içerebilir. Sürprizlerden kaçınmak için şu ipuçlarını izleyin:

  • Android akıllı telefonunuzu ve tabletinizi çocuklardan nasıl koruyabilirsiniz?

Uygulama İzinleri: Dikkatli olun!

Çok sayıda uygulama kişisel bilgilerinizi toplayabilir ve yayabilir. Gizliliğinizi etkili bir şekilde korumak için her uygulamanın aradığı izinleri dikkatli bir şekilde değerlendirmek çok önemlidir. Örneğin, bir çalar saat uygulamasının kameranıza veya kişi listenize erişime ihtiyaç duymasının nedeni ne olabilir? İzin verdiğiniz izinleri kısıtlayarak verilerinizin güvenliğini önemli ölçüde artırabilirsiniz.

Kişisel bilgilerinizin güvende olduğunu bilerek hem Android hem de iOS’ta çok çeşitli ücretsiz uygulamaları keşfederek maceranıza başlayın.

Haftaya özenle seçilmiş ücretsiz uygulama ve oyun seçeneklerimizle başlıyoruz. Bizim için herhangi bir uygulama öneriniz varsa önerilerinizi yorumlarda paylaşın!

Recent Articles

spot_img

Related Stories

Stay on op - Ge the daily news in your inbox

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]